rubriky článků

Jujutsu & Aikijutsu
Počet článků: 21

Sebeobrana
Počet článků: 59

Kondiční příprava
Počet článků: 21

Škola - informace
Počet článků: 15

Zajímavosti
Počet článků: 15


pravidelná cvičení

Jujutsu/BJJ
Pondělí 19:00:00-21:00:00
Vede: Matěj Novák, Jan Lalinský

aikijutsu
Pondělí 19:00:00-21:00:00
Vede: Miroslav Matějovský, Petr Batal

Funkční trenink
Pondělí 18:00:00-19:00:00
Vede: Julia Demeková



TacFit - Hodnocení proběhlého semináře jeho účastníky

Vytvořil: Matěj Novák | Rubrika: Kondiční příprava | Vytvořeno: 29.6.2013 | Zobrazeno 4997x

V polovině měsíce června jsme uspořádali první seminář TacFitu v ČR. Zde Vám přinášíme hodnocení semináře ze strany jeho účastníků.

Ahoj,

TacFit a sonnonovy produkty sleduji už dlouho – je to můj oblíbený systém, takže jsem byl dost zvědavý a současně jsem se trochu bál, že se nedozvím nic nového (přeci jen jde jen o jeden protokol a 6 cviků, které jsem znal už pár let zpátky…) a bude to nuda. Musím říct, že mi seminář dal přesně to, co jsem si od toho sliboval: že se dozvím detaily, které mi nutně musely uniknout, když jsem cvičil jen podle videa, detaily, které se předávají pouze přímou zkušeností. Přidanou hodnotou pro mě pak byla strukturovanost kurzu, profesionalita, ochota a vstřícnost lektorů. V neposlední řadě taky nálada ve skupině, která byla skvělá a motivující.

Celkově tedy parádní seminář, těším se na další akce TACFIT CZECH LEGION!

Zdar a sílu!

Petr

Zdravím,

nedělní seminář považuji za plnohodnotně přínosný. Na semináři se nalézali účastníci v různém stupni „rozpracovanosti“, proto se jejich názory mohou rozcházet. Naše skupina se zabývá TacFitem Commando a to na základě především videí z Youtube, překládaných článků a kusých informací, které zpracovávají naši instruktoři Vladimír Zelinka a Libor Hnídek. Libor se bohužel pro pracovní vytíženost nemohl semináře zúčastnit, ale kdyby s námi byl, dotazů by rozhodně bylo daleko více.

Stručně mým pohledem – cvičíme TFC v rámci našich možností a i přes nyní zjištěné nedostatky či chyby je toto cvičení jedním z nejpřínosnějších cvičení vůbec co se týče regenerace, kondice, výkonu a rychlosti jejich vzestupu. Vedle TFC cvičíme Kettlebell, Crossfit a TaeBo. Libor s Mírou v nás pěstují především vytrvalost a vůli pokračovat. Upřímně musím přiznat, že se jim povedlo přenést na nás jejich zápal pro věc, proto účast na semináři jsme přijali s nadšením.

Seminář nám poskytl možnost získat informace, které jsme vůbec neznali, znali okrajově nebo jinak pochopili. Především ve skutečnosti, že se jedná o důmyslně propracovaný režim a v čem je toto cvičení „tactical“. Praktická část semináře byla pro mě osobně nejdůležitější. Z videí nelze pochytit techniku provedení do detailu. Dokázali jste cvičení během krátkého časového úseku vysvětlit i úplným začátečníkům, což každý instruktor neumí. Sama jsem přesvědčená, že výhodou Vaší skupiny je přítomnost fyzioterapeutky, která zná tělo a jeho „mechaniku“. Během cvičení mi dala hodně cenných rad, čím dosáhnout daného postoje a čím způsobuji vady. Zároveň způsob cvičení v páru s vlastním coachem je vlastně nejlepší cesta k odbourání nežádoucích chyb. Mám za to, že je podstatné naučit se rozeznávat okamžik, kdy zvýšené úsilí nutí provádět cvik na úkor správné techniky, poslat k čertu výkonnostní čísla a přejít do lehčí varianty.

Pracujeme nyní na přebudování plánu cvičení a zároveň na něj naladit všechny naše cvičence a doufám, že se nám to podaří tak, jako se to podařilo Vaším seminářem u nás.

Hodně zdaru Vaší další práci * Z našich hor zdraví*

Petra S.

Dobrý den,

předem bych chtěl za nedělní seminář velmi poděkovat. Seminář jsem si velmi užil a poskytl mi spoustu užitečných informací k základům TacFitu. Vytknout nemám co a velmi rád se zúčastním nějakého dalšího semináře, ať už na téma TacFit, tak i jiného.

Díky :)

S přátelským pozdravem

Jiří B.

Zdravím,

seminář byl bezva, několik fitness programů už jsem vyzkoušel, přesto TacFit přinesl něco nového a rozhodně bude pro mě inspirací. Seminář byl veden adekvátně tématu, teoretická část byla samozřejmě trochu složitá, nicméně pro objasnění základních principů jste udělali maximum. Rád se zúčastním dalšího semináře, bude-li se konat ;)

S pozdravem

Láďa S.